LEVERANDØRER & BÆREKRAFT

Nordbøgata 8 ble oppført som lagerbygning for Rogaland Felleskjøp i 1937 og er tegnet av arkitekten Eilert Smith. Bygningen er et tidlig eksempel på funkisarkitektur i Norge, og stilen preges av nytenkning og fremtidstro.

Materialbruken skulle være robust og man bygget for framtidige generasjoner. Dette tankesettet er videført og har vært styrende for rehabiliteringen, utvidelsen og transformasjonen av lagerbygningen til hotell.

Det gamle beton skjelettet i bygget er gjenbrukt, og de opprinnelige tegningene er benyttet. På utsiden er betongfasaden isolert med en kalkmørtel for å sikre bygningen mot vann- og vindkast fra sjøen, og unngå skade av bygningen.

Materialpaletten består av tre, messing, marmor og naturstein. Gjennomgående i materialvalg er bestandighet, høy kvalitet som skal vare i mange år.
Materialene og leverandørene er nøye valgt. Dels kortreist, hvor godt håndverk og bærekraftige og sunne arbeidsplasser er valgt ut.

  • Interiør fra Eikund – Reprodusent av norsk design fra 1950 tallet
  • Københavns møbelsnedkeri
  • Førre vinduer
  • Kunst fra Skandinavia, hovedsakelig norske kunstnere

Stort fokus på samarbeid med lokale leverandører som setter kvalitet i høysetet.

Hotellets utvalg

Frokost:
Frokosten lages av restauranten RE-NAA. Maten er rykende fersk og serveres på rommet etter valgt meny – dette fører til minimalt med matsvinn og gir en skreddersydd opplevelse. Frokosten endres i takt med sesongen, og lokale leverandører er håndplukket for å sikre den beste kvaliteten på måltidet.

Vin og Champagne på huset:
Vi har et begrenset utvalg av vin og champagne. Produktene vi anbefaler er vårt signaturutvalg og er bestemt av restaurant RE-NAA. RE-NAA er kåret til Norges beste vinmeny, og vi er stolte av å ha deres ekspertkunnskap hos oss.

Øl:
Vårt øl er tappet fra et lokalt norsk bryggeri kalt Lervig. Lervig bryggeri er et selvstendig eid håndverksbryggeri i Stavanger. Lervig produserer et bredt utvalg av øl fra lettdrikkelige pilsnere og pale ale, til dristige og komplekse fatlagrede stouts, barley wines og sours.

Vi hjelper deg med spørsmål og henvendelser i forbindelse med ditt opphold.