Bryllup på Eilert smith hotel!

Bryllup er en helt spesiell begivenhet, og på Eilert Smith Hotel gjør vi alt kan for at dere skal få en uforglemmelig feiring av kjærligheten.

Eilert Smith Hotel tilbyr en intim og skreddersydd bryllupsfeiring i Eilerts Residence som har beliggenhet på toppen av hotellet i hjertet av Stavanger.

Eilerts Residence har en unik lokasjon. Vi tilpasser en meny fra stjernerestauranten RE-NAA, ordner blomsterdekorasjoner og den beste servicen – alt du trenger for å ha en fantastisk feiring.

Vi strekker oss langt for at du skal få den beste opplevelse. Vi følger planleggingen fra start til slutt, og det er en glede for oss at vi får ta del i din store dag.

Residencen er der plass til 12 gjester med bespisning og åpent kjøkken på øverste etasje. Det er også et lounge område til gjestene, samt master bedroom for bryllupsnatten i femte etasje. Avbalansert atmosfære og smakfullt interiør gjør at du får en avslappet feiring. Avslutt feiringen med å tilbringe bryllupsnatten i soverommet med utsikt over innseiling til Stavanger, som den perfekte avslutning på en perfekt dag.

Residencen må sees med egne øyne, og vi anbefaler derfor at dere tar direkte kontakt med oss for å booke tid til en visning. Om dere ønsker mer informasjon, er klar for planlegging eller ønsker å booke tid for å komme på visning, ta direkte kontakt med oss!

bryllups-mat-renaa

Mat fra Re-naa

Med catering fra RE-NAA blir bryllupsmenyen en kulinarisk opplevelse. RE-NAA prioriterer lokale råvarer og en sann sanselek når de kokkelerer på kjøkkenet. Maten er av kvalitet i verdensklasse, og en garantert velsmakende middag. Velg mellom 3 forskjellige menyer, fra 3-retters til 7-retters med vinpakke. Menyen settes opp etter hvilken sesong vi er i, som inneholder mange av Sven Erik’s kjente retter og personlige ønsker.

Priser starter fra: 3000,- per person

blomster-paa-rommet

Blomster

Nesten like viktig som brudens kjole, er blomsterdekorasjonene som skal sette rammen for festens utsmykning og fargevalg.

Vi er stolte over å ha talentfulle blomsterdekoratører på Eilert Smith som skreddersyr etter ønsker og designer det perfekte valget for ditt bryllup.

Våre blomsterdekoratører leverer eksepsjonell kvalitet og uvirkelige sammensetninger. De er kunstnere som tar deg med på en magisk reise i sitt univers, og skaper den perfekte rammen for feiringen og gjør den store dagen ekstra spesiell.

Galleri

Vi hjelper deg med spørsmål og henvendelser i forbindelse med bryllup og planlegging i Eilerts Residence. Ta kontakt med oss her eller ring oss for å avtale nermere.

Tlf. +47 480 50 800