BOUTIQUEHOTELL I STAVANGER

Eilert-Smith-hotell-fasade

VELKOMMEN TIL EILERT SMITH HOTEL

Boutiquehotell i hjertet av Stavanger sentrum.

Komfort, design og gode opplevelser. Dette ønsker vi at våre gjester skal forbinde et besøk hos Eilert Smith Hotel med. Vårt boutiquehotell i Stavanger sentrum har kun 12 rom. Alle med sin unike utforming og signatur. Felles for alle rommene er høy komfort, klassiske designmøbler og senger du kan drømme deg langt bort i.

Eilert Smith Hotel passer for deg som er på forretningsreise, og for deg som skal feire noe helt spesielt. Et opphold hos oss er en opplevelse i seg selv. Bare kom, så skal vi vise deg.

12 INDIVIDUELT UTFORMEDE ROM OG SUITER

Våre 12 individuelt utformede rom og suiter varierer i størrelse og design, men når det kommer til komfort, interiør og fasiliteter er samme høye kvalitet ivaretatt gjennom hele hotellet.

Som boutiquehotell er vi er stolte av å tilby våre gjester den aller beste servicen, og vi vil sørge for at du får en minnerik opplevelse hver gang du besøker oss.

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.

renaa-restaurant

RE-NAA - KULINARISK FORTREFFELIGHET

I første etasje finner du RE-NAA. Gourmetrestauranten er den eneste i Norge med to stjerner i Michelin- Guiden 2020.

Sven Erik Renaa lar seg inspirere av landskapet vi har rundt oss i Rogaland. Rettene er basert på naturlige og lokale råvarer, og varierer gjennom sesongene. Derfor vil hvert besøk hos RE-NAA by på en helt unik kulinarisk opplevelse.

Ønsker du å spise på RE-NAA, må du reservere bordet ditt på forhånd.

Utforsk våre opplevelser

renaa-restaurant

En kulinarisk opplevelse hos RE-NAA

Private-Cruise Lysefjorden

Privat cruise i Lysefjorden

Guidecompaniet-Stills-55

Privat guide med bil og byvandring

eilerts-residence

EILERT’S RESIDENCE

Eilerts Residence er helt unik – en suite med to etasjer og 360-graders utsikt over Stavanger by og sjø.

Suiten er av høy standard, med nøye utvalgt interiør inspirert av dansk design og unik arkitektur, som ikke finnes andre steder. Suiten er stor og romslig, og imøtekommer alle behov for at du skal føle deg hjemme.

Eilert Residence er det naturlige valget for et unikt opphold som du ikke opplever andre steder. I Stavanger sentrum er veien kort til alle severdigheter, gode restauranter og flott natur.