En kulinarisk opplevelse hos RE-NAA

Sammen med RE-NAA har vi nå holdt av ett tomannsbord i restauranten for våre gjester fredager og lørdager. Ikke gå glipp av denne unike sjansen til å oppleve Norges eneste gourmetrestaurant med to stjerner i Guide Michelin 2020.


Hos Sven Erik Renaa og hans team blir du tatt med på en kulinarisk reise. De innovative rettene og alle de gode smakene representerer det landskapet vi har rundt oss i Rogaland. Smaksmenyen varierer daglig ut i fra hvilke råvarer som er tilgjengelig, og består vanligvis av ca. 22 retter. Teamet fokuserer på råvarer fra sjøen, fjorden, skogen og fjellet i vår region. Drikken er valgt med omhu av de dyktige vinkelnerne, og gir en ekstra dimensjon til opplevelsen.

Som gjest hos Eilert Smith Hotel har du nå muligheten til å booke ditt bord hos RE-NAA når du overnatter hos oss. Klikk på linken for å bestille den ultimate helaften hos RE-NAA og Eilert Smith Hotel.

Oppholdet må bestilles minst to uker frem i tid. Egne betingelser gjelder.